วันอังคารที่ 18 กันยายน พ.ศ. 2550


เออ ประเมินเสร็จแล้วล่ะ เหนื่อยมากมายอ่ะ เมื่อวานนี้ สลบไปเลย โฮยเออ มีเวลาไม่ค่อยมากอ่ะน่ะ หนังสือยังไม่ได้อ่านเลย ฮูยเครียดโคด
วันพฤหัสนี้ ไปรับรางวัลล่ะ ที่สภาสังคมสงเคราะ เอที่จริงอ่ะมีงานทั้งวัน แต่เราต้องโดดมาตอนบ่าย เพราะมีวิด กับสอบฝรั่งเศส ขืนเราขาดมีหวังเราตายแน่
เออ ไว้ปิดเทอมเดวเรามาโม้ใหม่น่ะ เพราะบอกตามตรง เราไม่มีเวลาอ่านหนังสือเรย เครียดมากมาย กลัวว่ะ กลัวจิงๆ ว่าจะทำไม่ได้ แต่เราก้อเข้าเวปฝรั่งเสสทุกวันอยู่แล้วล่ะ แต่จะอัพไม่ได้บ่อยนัก



Ampalaya Omelette

You will need:
1 medium sized ampalaya, de-seeded and chopped1 small onion, chopped3 garlic cloves, choppedtomatoes, chopped2 eggs, beatenolive oil for sautéing
Directions:
1. Saute garlic and onion until slightly brown.
2. Add tomatoes and ampalaya. Stir fry for a few more seconds.
3. Switch heat into low-fire.
4. Pour the eggs and let stand until cooked. Take care not to overcook. It should be slightly brown.
5. Season with pepper or salt then serve.



Going to the dogs?Allez aux chiens…This year’s 10th annual Truffle Market came in with a splash, but trufficulture in the region is dogged by controversy as major swindles on the truffle front somewhat dampened this year's celebration. But first, a first... Despite the cold drizzle, a group of hearty souls pulled off a feat never before seen here: une omelette gigantesque in the middle of the Place aux Herbes in Uzès. Several dozen chefs, 3,000 eggs, and 5 kilos of black truffles came together this rainy morning to create a huge truffle omelet in a 12-foot pan. The wood fire was stoked early, but more soaked than stoked as the morning progressed. Nevertheless, many hundreds lined up to buy a portion of omelette, bread, and wine (7 euros), then scurried off under the arches to feast on this simple but traditional truffle concoction. Truffle-hunting dog and pig demonstrations were postponed because of the weather. Everyday dogs on wet leashes sulked as their owners strolled about under umbrellas. Speaking of dogs…





ไม่มีความคิดเห็น: